Dansk Fell Pony Forening

Seniormedlemsskab (SEME)

Dansk Fell Pony Forening kan altid bruge nye engagerede medlemmer – jo flere jo bedre til at promovere denne skønne hesterace.

Alle med interesse i avl og brug af Fell Ponyer kan optages som medlem i foreningen.

Som medlem forpligter man sig til at følge foreningens vedtægter og regler.

Kun medlemmer, der ikke står i restance til foreningen, kan fremstille ponyer til arrangementer afholdt af Dansk Fell Pony Forening.
Medlemmer der benytter ikke-avlsgodkendte hingste kan ekskluderes.
Uanset hvornår på året man melder sig ind, gælder medlemskabet for det kalenderår man er i, men sker indmeldelse efter 1. september betales kun halv pris.

Du har 1 stemmeret og kan deltage ved alle foreningens arrangementer.

Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
1 19.03.2021 31.12.9999 200 kr.
Juniormedlemskab (JUME)

Medlemmer der benytter ikke-avlsgodkendte hingste kan ekskluderes.

Du er under 18 år, og er ikke stemmeberettiget, men du kan deltage ved alle foreningens arrangementer.

Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
2 19.03.2021 31.12.9999 75 kr.
Passivtmedlemsskab (PAME)

Medlemmer der benytter ikke-avlsgodkendte hingste kan ekskluderes.

Du er ikke stemmeberettiget. Du kan ikke deltage med pony til foreningens arrangementer, men du er velkommen som tilskuer.

Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
3 19.03.2021 31.12.9999 125 kr.
Familiemedlemskab (FAME)

Medlemmer der benytter ikke-avlsgodkendte hingste kan ekskluderes.

Giver stemmeberetigelse for 2 seniorer samt adgang til alle foreningens aktiviteter for en familie.
Ved indmeldelse opgives navnene på de to i familien der skal have stemmerberetigelsen.

Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
4 27.03.2021 31.12.9999 350 kr.
Udenlandskmedlemskab (UDME)

Medlemmer der benytter ikke-avlsgodkendte hingste kan ekskluderes.

Du har 1 stemmeret men kan ikke selv opstilles til bestyrelsen (se vedtægter) Du kan deltage ved alle foreningens arrangementer.

Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
6 19.03.2021 31.12.9999 200 kr.
Avlsmedlemskab (AVME)

Du har 2 stemmeret og kan deltage ved alle foreningens arrangementer. Du kan deltage i avlsfora, samt særligt dertil indrettet avlsforedrag. Du får tilsendt alle kataloger der laves, og får et dyr pr. katalog type gratis med.

Du får rabat på annoncer på hjemmesiden.

Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
5 27.03.2021 31.12.9999 750 kr.