Dansk Fell Pony Forening

Seniormedlemsskab (SEME)

Dansk Fell Pony Forening kan altid bruge nye engagerede medlemmer – jo flere jo bedre til at promovere denne skønne hesterace.

Alle med interesse i avl og brug af Fell Ponyer kan optages som medlem i foreningen.

Som medlem forpligter man sig til at følge foreningens vedtægter og regler.

Kun medlemmer, der ikke står i restance til foreningen, kan fremstille ponyer til arrangementer afholdt af Dansk Fell Pony Forening.
Medlemmer der benytter ikke-avlsgodkendte hingste kan ekskluderes.
Uanset hvornår på året man melder sig ind, gælder medlemskabet for det kalenderår man er i, men sker indmeldelse efter 1. september betales kun halv pris.

Du har 1 stemmeret og kan deltage ved alle foreningens arrangementer.

Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
1 19.03.2021 31.12.9999 204 kr.
Juniormedlemskab (JUME)

Medlemmer der benytter ikke-avlsgodkendte hingste kan ekskluderes.

Du er under 18 år, og er ikke stemmeberettiget, men du kan deltage ved alle foreningens arrangementer.

Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
2 19.03.2021 31.12.9999 77 kr.
Passivtmedlemsskab (PAME)

Medlemmer der benytter ikke-avlsgodkendte hingste kan ekskluderes.

Du er ikke stemmeberettiget. Du kan ikke deltage med pony til foreningens arrangementer, men du er velkommen som tilskuer.

Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
3 19.03.2021 31.12.9999 127 kr.
Familiemedlemskab (FAME)

Medlemmer der benytter ikke-avlsgodkendte hingste kan ekskluderes.

Giver stemmeberetigelse for 2 seniorer samt adgang til alle foreningens aktiviteter for en familie.
Ved indmeldelse opgives navnene på de to i familien der skal have stemmerberetigelsen.

Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
4 27.03.2021 31.12.9999 356 kr.
Udenlandskmedlemskab (UDME)

Medlemmer der benytter ikke-avlsgodkendte hingste kan ekskluderes.

Du har 1 stemmeret men kan ikke selv opstilles til bestyrelsen (se vedtægter) Du kan deltage ved alle foreningens arrangementer.

Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
6 19.03.2021 31.12.9999 204 kr.
Gratismedlemskab (GRME)

Medlemmer der benytter ikke-avlsgodkendte hingste kan ekskluderes.

Dansk Fell Pony Forening forærer dig et gratis medlemskab af foreningen, hvis du lige har købt din første fell pony.
Det gratis medlemskab gælder i det år fell ponyen er købt. Dvs køber du din fell pony i januar – ja så har du gratis medlemskab fra januar til december, og køber du din fell pony i oktober, så har du et gratis medlemskab fra oktober til december året efter.

Du bestemmer selv hvilken type medlemskab du ønsker. Senior, junior eller passiv.

Det eneste du skal gøre for at få dette gratis medlemskab, er at sende en mail til vores kasserer, med dit fulde navn, adresse, telefonnummer, e-mail og evt. www adresse – husk at skrive hvilken type medlemskab du ønsker, og din Fell Ponys fulde navn og reg. nr. samt hvornår den er købt.

Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
7 19.03.2021 31.12.9999 0 kr.
Avlsmedlemskab (AVME)

Du har 2 stemmeret og kan deltage ved alle foreningens arrangementer. Du kan deltage i avlsfora, samt særligt dertil indrettet avlsforedrag. Du får tilsendt alle kataloger der laves, og får et dyr pr. katalog type gratis med.

Du får rabat på annoncer på hjemmesiden.

Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
5 27.03.2021 31.12.9999 762 kr.