Stutterier

Mange som avler, ønsker som oftes at de afkom de laver indeholder et navn eller lignende som gør at man kan se at det er det pågældende stutteri som har avlet den specifikke pony.

Vi har i DK et par håndfulde stutterier, Vi ønsker som forening at samle informationer omkring vores medlems stutterier. I 2021 er det gratis for medlemmer af Dansk Fell Pony Forening at komme med i vores Stutteri katalog anno 2021.

Kataloget vil give et overblik over stutteriet, hvad de ønsker at fremavle med deres avlsdyr, kontakt oplysninger mm.

Fra 2022, vil  visningen i kataloget være en del af avlsmedlemskabet, men være forbundet med en lille administrationsomkostning for øvrige medlemmer som ønsker at deres Stutteri kommer med.

Ud over hjemmesidevisning og henvisning til vores Facebook side, så vil DFPF bruge informationer til at promoverer racen ved shows, dyrskuer, stævner mm.

Hvordan kommer jeg i stutteri Kataloget ?:

Ved et avlsmedlemsskab er dit stutteri automatisk tilsikret adgang til kataloget gratis, det kræver blot at du udfylder nedenstående blanket og sender den til: salg@danskfellponyforening.dk

Hvis du ikke har ønsket et avlsmedlemsskab, så koster den 100 kr. at blive en del af vores katalog.

Kataloget opdateres 2 gange årligt ved 1.2 og den 1.8.

Du kan tilkøbe dit medlemskab HER eller din annonce i vores Webshop