Info vedr. afhentning

Der er kan være op til en måndedes laveringstid på de bestildte vare da der ikke er noget lager og bestillingerne samles sammen for at spare mest muligt på udgifterne.

Salgsannonce
Beskrivelse

Som medlem af DFPF har du mulighed for at sætte din pony eller pony tilbehør til salg på denne side. Ved oprettelse af en salgsannonce skal du udfylde vedlagte skema. DFPF linker derefter til både facebook siden & i andre relevante kanaler at vi har salgsannoncer. Gebyret bruges bl.a. til promovering af vores hjemme og Facebookside.

PRO Wear dame poloshirt
Beskrivelse

Slidstærk og klassisk poloshirt. Nakke- og skulderbånd og nakkespejl. Poloshirten har gennemgået en forkrympningsproces ved meget høje temperaturer, både før og efter indfarvningen, for ekstra stabilitet og lang levetid. Let figursyet.

Med Dansk Fell Pony Logo på ryg og bryst

Interlock Dame T-shirt - V-halt
Beskrivelse

Kortærmet interlock T-shirt med V-hals i blød antipillingkvalitet Let figursyet.

Med Dansk Fell Pony Logo på ryg og bryst

Stretch Dame T-shirt - 3/4 Ærmet
Beskrivelse

3/4 ærmet T-shirt. Behagelig bomuldskvalitet med stretch for bedste komfort og pasform. Flatlock-stikninger ved hals. Let figursyet.

Med Dansk Fell Pony Forening´s Logo på ryggen og på bryst.