Formand
Stina Noer
Præsentation

Mit navn er Stina Banke Noer, jeg er formand for Dansk Fell pony forening og har været en del af bestyrelsen af flere omgange, første gang i 2012. Jeg har været formand siden 2020.

At være formand for DFPF betyder at jeg i hovedtræk er med til at uddelegerer og være forgangs billede og sparringspartner for de øvrige bestyrelsesmedlemmer og sikre at vi konstant er i udvikling. Jeg har kontakten med Seges og sidder i udvalget indenfor Seges sammen med de øvrige formænd fra andre racer. Jeg er også den som har kontakten til Fell pony society i England.

I min tid som formand har foreningen opnået medlemskab i Seges, datter forbund under FPS og bestyrelsen arbejder frem mod hvad disse roller indebærer og hvorledes DFPF skal se ud i fremtiden.

Udover disse opgaver deler jeg økonomiforpligtelsen med kassereren. Jeg elsker at være med til at udvikle og tænke i nye baner og forsøger at motiverer nye og gamle Fell folk til at være en del af det fantastiske rummelige fællesskab som Fell folket byder.

På privatfronten er jeg gift med Martin og vi har sammen 3 skønne piger, vi bor ved Regstrup på Sjælland og har sammen med mine forældre Jette og Leif et mindre hobbystutteri som hedder Stutteri Spirhøj.

Vi har haft Fell ponyer siden 2010, og min interesse i racen ligger mest på avlsdelen men jeg er i de senere år blevet mere modig på brugsfronten, også nu hvor vores første afkom er brugsemner.

Jeg er altid klar på at vise mine ponyer frem og giver gerne en kop kaffe.Se hele beskrivelsen
Kasserer
Pia Aagaard
Præsentation

Jeg startede i bestyrelsen i denne omgang i 2020, hvor jeg blev valgt ind som kasserer.

Ud over kasserer posten, varetager jeg sammen med formanden korrespondancen med moderforeningen i England. Sidder også med i avlsudvalget som avler og håber på vi fremover kan skabe gode betingelser for avlen i Danmark, så vi også fremadrettet har nogle gode brugsponyer.

Privat kommer jeg fra Nordfalster, nærmere bestemt fra Nørre Alslev, hvor jeg har et lille hobbystutteri med mellem 3-5 fell ponyer, lidt afhængig af hvornår jeg sidst har fået føl. Er uddannet sygeplejerske og arbejder til dagligt i Glostrup for et firma der laver sundheds teknisk udstyr og kobler af i naturen med ponyer, hund og katte når jeg har fri.

At avle for mig er et forsøg på at forbedre mit udgangspunkt. Avler ikke mange føl hvert år, men der er mange tanker og overvejelser bag min avl. Det er vigtigt for mig at studere stamtavler og dermed få indblik i hvilke gener dyrene har med sig. Nogle gange kan det også være godt at tænke lidt ud af boksen og afprøve noget helt andet, som da jeg sendte to hopper til bedækning i Holland, for at få noget mere gang, med afskub bagfra, ind i mine ponyer. Synes det er vigtigt vi medtænker variation og genpulje når vi planlægger næste generation

Se hele beskrivelsen
Næstformand
Heidi Horsbøll
Præsentation

Heidi Horsbøll.

Næstformand i Dansk fell pony forening.

Jeg har været i bestyrelsen siden 2016.

Mine opgaver er;    

- person ansvarlig.

- supplerer til events, show, kåring sponsorer

- første indgangsvinkel til bestyrelsen.

- koordinater til web og tøj.

- race rep. i Jylland og Fyn.

Privat har jeg Fell pony, det har jeg haft siden 2015 hvor jeg forelsket mig i denne fantastiske. Jeg bor i Jylland ved Billund.

 Jeg er kusk, gå agility og Jeg bruger jordtræning og propriotræning meget. Jeg er snuser lidt til avlen.

Jeg har pt. En hoppe, 2 hingste og Vallak.

Se hele beskrivelsen
Sekretær
Nanna Louise Hansen
Præsentation

Jeg hedder Nanna Louise Hansen og jeg er sekretær for Dansk Fell Pony forening. Jeg startede i bestyrelsen i 2022. Mine ansvarsområder i foreningen er primært at stå for diverse skriv ud til medlemmerne, indkalde til bestyrelsesmøder, lave dagsordner samt referater. Et af mine største interesseområder i denne forening er at favne bredt til både medlemmer og andre om hvor fantastisk og skøn Fell ponyen er. 

Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske og bor i det private på familieejet gård i Smørum. Her bor jeg med min kæreste og børn. Derudover har jeg egne Fell ponyer gående i min baghave, som jeg har med Nanna Køel Nielsen. I 2020 købte jeg min første Fell pony og interessen for denne race er vokset hvert år. Fell ponyen bliver hos os brugt til ridning samt en smule kørsel. Vi er så småt begyndt at interessere os for avlen og fik vores første føl i 2021. 

Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlem
Nanna Køel
Præsentation

Mit navn er Nanna Køel og jeg er bestyrelsesmedlem i DFPF. Jeg har været medlem af bestyrelsen siden 2020. Som bestyrelsesmedlem varetager jeg opgaver som fx. sponsorsøgning og så er jeg eventkoordinator, skribent på foreningens nyhedsbrev samt racerepræsentant for Sjælland og Lolland-Falster. Et af mine største interesseområder er, at støtte og sørge for, at brugen af Fell ponyerne hos vores medlemmer favner bredt og at vi får et solidt og godt fællesskab bundet på gode stunder, gensidig respekt og stor kærlighed til vores ponyer.


Til daglig læser jeg Veterinærmedicin på Københavns Universitet og bor i Ballerup, 1,5 km fra mine Fell ponyer. Jeg fik min første Fell i 2017 og siden har kærligheden til racen vokset gevaldigt! Jeg elsker at ride i naturen og så er jeg også glad for baneridning med fokus på biomekanik. Til tider stiller vi også op til mønstringer og rideklasser. Udover at lave en masse sjove ting med ponyerne, så er jeg også begyndt at snuse til avlen og i 2021 fik vi vores første føl på det stutteri jeg har sammen med min søster og min veninde Nanna Hansen.

Se hele beskrivelsen
Suppleanter
Signe Køel Nielsen
Præsentation

Mit navn er Signe Køel Nielsen og jeg er Suppleant i Dansk Fell Pony forening. Jeg blev stemt ind i bestyrelsen i 2023. Som suppleant varetager jeg opgaver som sponsorsøgning, hjælp til planlægning og organisering af vores show og kåring, samt går til hænde hvor der er brug for det. 

Til daglig læser jeg til social og sundhedsassistent i Slagelse. Jeg bor mellem to små byer i udkanten af Kalundborg, hvor jeg har mine 2 Fell ponyer hopper gående hjemme. Jeg fik min første Fell i 2020, da min søster Nanna Køel fik en kæk og skøn hoppe fra Stutteri Spirhøj i tilridning, som jeg tabte mit hjerte til og siden har begejstring for racen vokset. I 2022 købte jeg min anden Fell hoppe, som er en ung lovende hoppe som går og vokser og hygger sig. Jeg er glad for at deltage i mønstringer og rideklasser. Jagt ridning har også lidt af min interesse, så forhåbentligt skal ponyerne og jeg ud på lidt jagter i fremtiden. Udover træning og ridning, så interesserer jeg mig også for avlen og i 2021 fik vi vores første føl hos Hollyhusets Fell ponyer, som jeg har sammen med min søster Nanna Køel og min veninde Nanna Hansen. I året 2022 fik vi endnu et føl i vores stutteri på min hoppe, og vi håber at bidrage positivt til avlen i Danmark i fremtiden.

Se hele beskrivelsen
Webmaster
Kenneth Horsbøll
Præsentation
Webmaster er ikke en del af bestyrelsen
Se hele beskrivelsen
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram